Home

Toppturer sunnmørsalpene

Sommer-topptur i Sunnmørsalpene Fjelltur FRIFLYT

Sunnmørsalpene er full av fine toppturer på våren og sommeren. Her er historien om en sommer med topptur på blant annet Romedalstinden og Middagshornet Kjøp boken Toppturar i Sunnmørsalpane. Rikt illustrert guidebok til selve indrefileten av norske toppturområder, Sunnmørsalpene. Anført av fjellklassikere som Kolåstind, Randers topp og Slogen er Sunnmøre dømmedestinasjonen fra skikjørere fra hele verden. Spisse tinder som stuper ned i fjorden. Denne boken viser deg veien med oversiktsbilder, turbeskrivelser og inspirerende bilder Sunnmørsalpene lever opp til sitt navn med spisse tinder og pinakler omringet av fjorder. Ingen andre steder i landet finner vi en større konsentrasjon av alpine tinder. Her har tindesporten stått sentralt siden midten av 1800-tallet. I dag er toppturer på ski fra disse tindene mer populært enn noen gang Sunnmørsalpene er et av de vakreste fjellandskapene i Norge. Her stuper hvitkledde fjellsider ned mot dype fjorder, og fra toppene kan du se panoramaet av alpine tinder og isbreer. Kartet Sunnmørsalpene 1:50 000 kommer med inntegnede ruter fra guideboka «Toppturar i Sunnmørsalpane» ( Ski Touring in The Sunnmøre Alps i engelsk oversettelse) av Stig J. Helset og Håvard Myklebust Anbefaler disse turene i Sunnmørsalpene. Deltakerne er på plass på High Camp Sunnmøre - som ser ut til å få bedre forhold enn fryktet. Av: Anders Holtet. Fredag 31. mars 2017. kl 10:47. FESTIVALEN I GANG: Deltakerne er på vei til sine første turer på årets første High Camp

Toppturer på Sunnmøre er ikke alltid like lett! Fjella her oppe er både høye, bratte og ofte vær-og vind-påvirket. Dette er tre faktorer som gjør at man ikke alltid har kompetanse eller mulighet til å gå på de mest spektakulære toppene på akkurat den planlagte helga til Sunnmøre Sunnmørsalpene er også et fantastisk utgangspunkt for toppturer og fjellturer på sommerhalvåret. Enten du velger å vandre, sykle eller ta gondolen til topps. Turene kan du gjøre på egenhånd eller med ett av de lokale guideselskapene som er i regionen De siste årene har Sunnmørsalpane etablert seg som et av hovedområdene for toppturer på ski. De fleste toppene i området egner seg godt for skikjøring om man er skredfaren bevisst. Mest populære ruter . Fra Stranda til Patchellhytta og fra Øye til Patchellhytta. Topptur til Slogen og Kolåstinden. Gode startstede

Velkommen til reiseruteplanleggeren. Du kan bruke dette verktøyet til å lage din egen reise, eller velge mellom et spennende utvalg av håndplukkede turer Vi tilbyr guida toppturer og fjellturer med kjentmann i Sunnmørsalpene. Fjordcruise i Hjørundfjorden og Geirangerfjorden. Jakt og fiske i spektakulær natu

Randonee-toppturer i Sunnmørsalpene. on 3. February 2019 3. February 2019 By isakfriluft. Sunnmørsalpene er en magisk plass for Randonee-turer, og etter mange år på fjellski, var Rando-utstyr ENDELIG kjøpt inn. Nå skulle vi teste det i skikkelig toppturforhold, nemlig i Sunnmørsalpene innenfor Ålesund Toppturer i Sunnsmørsalpene er en godt illustrert guidebok til selve indrefileten av norske toppturområder, Sunnmørsalpene. Anført av fjellklassikere som Kolåstind, Randers topp og Slogen er Sunnmøre dømmedestinasjonen fra skikjørere fra hele verden.

Flotte snøførhold i sunnmørsalpene i år. Ved Standalhytta på 380 moh er det ca 2,3 meter snø. Fine forhold ellers i høyden. Kan rette opp tidligere kommentar. Man kan kjøre fra Randers og helt i sjøen om en vil. Ved gode værforhold skal undertegnede ta med venner dit skjærtorsdag Maudekollen i Sunnmørsalpene - Slogens ukjente lillesøster. De siste ti årene har flere og flere oppdaget gleden ved å gå toppturer på ski. Sportsbransjen melder om rekordsalg av randonnéeutstyr, og ulike turer og kurs blir fulltegnet på en, to, tre. Men hva i all verden har dette med Maudekollen (1021 moh.) i Sunnmørsalpane å gjøre 1. Preikestolen. Preikestolen ved Lysefjorden innenfor Stavanger er en av Norges store turistmagneter. 280.000 mennesker tok turen ut på det svimlende fjellplatået i 2017, og det øker hvert år Toppturer i Sunnmørsalpene, skikjøring i Strandafjellet Skisenter, sykling, klatring, buldring, Via Ferrata, padling i fjordlandskap, surfing i Hoddevika, teltovernattinger, relevante kurs og erfarne lærere. Linjetur i 24 dager til Canada med variert friluftliv og aktiviteter, storbyen Vancouver og spennende kulturmøter Toppturer i herlige sunnmøre! På filmen ser du blant annet Liahornet, Kolåstind og litt rundt Strandafjellet. Dette var noen av turene vi var med på i løpet.

Kortfeller, fint til toppturer . Sunnmørsalpene er et fantastisk område, både sommerstid og vinterstid. Samme topp i 2015 . Turen nedover er alltid kul. Nå gjaldt det å passe farten, og ikke kjøre i fjellbjørka når en krysser nedover I dag er toppturer på ski fra disse tindene mer populært enn noen gang. Sylvkallen er en flott skitopp ved Hjørundfjorden midt i Sunnmørsalpene. Fra toppen er det flott utsikt til blant annet Kolåstind-massivet, Slogen og mange andre spisse tinder og pinakler Toppturer. Fjellene i Fjord Norge er perfekt for toppturer; regionen har noen av de mest tilgjengelige fjelltoppene i Europa. Det er mange fjell å velge i som passer til erfarne eller mindre erfarne skikjørere. Strandafjellet Skisenter ligger i kanten av Sunnmørsalpene,. FJORD SKI SUNNMØRE 4 dager med toppturer i Sunnmørsalpene med over... natting på Sagafjord Hotel & Patchellhytta. På denne turen har vi gode muligheter for å få stått på ski ned fra Slogen. Det er og muligheter for å legge til eller trekke fra dager på denne turen, alt etter dine ønsker

Toppturar i Sunnmørsalpane - Stig J

Turtips 10 fantastiske toppturer i Norge Er du klar for en tur til topps, så har vi 10 flotte toppturer å anbefale. Vi starter med Snøhetta, Norges høyeste fjell utenfor Jotunheimen 5 dager med toppturer i Sunnmørsalpene med overnatting på Stranda Hotel & Patchellhytta. På denne turen har vi gode muligheter for å få stått på ski ned fra Slogen. Det er og muligheter for å legge til ekstra dager på turen for den som har lyst på det. Sunnmørsalpene er kjent for sine alpine og spisse tinder i kombinasjon med. Spesielt toppturer er på vei til å bli en folkesport. som gir den flotte utsikten i Sunnmørsalpene etter en relativt enkel tur opp. Turen starter ved det klassiske vestlandshotellet Villa. Pris: 345,-. heftet, 2015. Sendes innen 2-5 virkedager. Kjøp boken Toppturar i Sunnmørsalpane av Stig J. Helset (ISBN 9788293090380) hos Adlibris.com. Fri frakt. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibri Et våreventyr av de sjeldne i regi av Fri Flyt Lesertur. Skuta seiler fra Ålesund og ut i havet hvor gjestene er mannskap i en dag før det blir tre dager med toppturer i Sunnmørsalpene ledet av tindevegledere fra Fjellsentralen. Her blir det turalternativer både for de med lite erfaring og de som har gått mye i fjellet på ski fra før

«Sunnmøre er et Nordland som er flyttet mot syd og en Jotunheimen som svømmer på bølgene.» Slik ble Sunnmøre karakterisert av Kristofer Randers. Han tenkte særlig på Sunnmørsalpane på begge sider av den vakre Hjørundfjorden. På østsida kneiser Råna (1586 moh.), ikke langt fra Slogen (1564 moh.), de Toppturer i Nordvest har 30 851 medlemmer. Dette skal være en gruppe for alle for å dele informasjon om toppturer på Nordvestlandet. Det er ikke nødvendig å ha gått på de høyeste toppene for å dele informasjonen med andre i gruppen. Legg inn bilder - bilder forteller ofte mer enn tusen ord som kjent

Beste toppturer på Sunnmøre. Maren anbefaler spesielt tre turer etter oppholdet: Obs! alle turene har Juvet Landskapshotell som utgangspunkt. 1. Seljebottstind. En tur som er relativt lett, og passer for de fleste. Du går først på en skogsvei, rett opp fra lysløypen i Omenås Sunnmørsalpene blir ofte trukket frem som en uoppdaget perle for de som søker det helt unike. Med vakker utsikt til fjord og alper er en topptur her en fantastisk opplevelse du aldri vil glemme. Her vil du gjennom 2 dager lære deg alt det grunnleggende som trengs for å ferdes med topttur- eller randoneeutstyr i fjellet Uteguiden er det ledende guide-firmaet i Sunnmørsalpene. Vi tilbyr ett bredt spekter av opplevelser året rundt, alt fra toppturer på ski, klatring, padling, sykkelturer og utleie av utstyr. Vi jobber med store og små grupper med fokus på unike opplevelser og høy service

Sunnmørsalpene - Tinderangel

 1. Hotel Union Øye er et fantastisk utgangspunkt for å utforske tindepanoramaet i Sunnmørsalpene. Hotel Union Øye er det perfekte utgangspunkt for toppturer. Hotellet fylles opp med turglade gjester som hører fjellene kaller kombinert med gode matopplevelser, ro og hvile i særegne omgivelser
 2. Historie Spesielt blant skientusiaster er Sunnmørsalpene veldig kjent, men blir omtalt som en unik og uoppdaget perle. Her kan du finne områder med puddersnø så langt du kan se, og utsikt mot et fantastisk fint fjordlandskap og alpelandskap. På sommerhalvåret er Sunnmørsalpene et supert sted for fjellturer og toppturer. Sunnmørsalpane Skiarena Fjellseter ble grunnlagt i [
 3. Man må bruke gåstavene(eller i noen tilfeller; padleåren/e) for det de er verdt, så er vel bare å slippe fantasien løs. Har kjøpt ekstra plugger som brukes om tarpen må opp på slike plasser. Hilleberg Tarp 10 UL sammen med et Unna, satt opp.
 4. Hei . Skrev en lignende tråd uten så mye tilbakemeldinger for noen mnd siden, men siden du er jente har du vel kanskeje pm innboksen full ?? blir lett med på tur men blir opptatt med kursing i helgene frem til påsken, men kan gå på hverdagene vis det er fint vær.alternativt har du dnt.no og aask.no men det vet du vell sikkert om alerede
 5. FJORD SKI SUNNMØRE 4 dager med toppturer i Sunnmørsalpene med over... natting på Sagafjord Hotel & Patchellhytta. På denne turen har vi gode muligheter for å få stått på ski ned fra Slogen. Det er og muligheter for å legge til eller trekke fra dager på denne turen, alt etter dine ønsker
 6. Toppturer ; Nordvestlandet (Sunnmørsalpene m.v.) Instagram; Facebook; Logg inn for å følge dette . Følgere 0. Nordvestlandet (Sunnmørsalpene m.v.) Av Trond, 15. august 2004 In Toppturer. Svar i emnet; Start nytt emne; Anbefalte innlegg. Trond 0 Trond 0 Aktiv medlem; 0 34 innlegg; Mine.
 7. Det er ikke nødvendigvis de tøffeste eller mest spektakulære toppene som gir de beste opplevelsene

Sunnmørsalpene kart - Tur- og toppturkart - Fri Flyt

Toppturer i Sunnmørsalpene, skikjøring i Strandafjellet Skisenter, sykling, klatring, Via Ferrata, padling i fjordlandskap, surfing i Hoddevika, teltovernattinger, relevante kurs og erfarne lærere. Linjetur i 24 dager til Canada med variert friluftliv og aktiviteter, storbyen Vancouver og spennende kulturmøter ENKE TOPPTURER: For en herlig dag! Norge er et drømmeland for skientusiaster, Turen til Blæja er en skikkelig klassiker ved vakre Hjørundfjorden, midt i hjertet av Sunnmørsalpene. Turen er relativt kort og går i moderat terreng, men returen byr på artig kjøring,. Unikt for Sunnmørsalpene er de flotte tindene som ruver seg opp fra fjordene. Utsikten på vei opp og ikke minst fra toppene er uforglemmelig og et minne for livet. Jakta, Saksa, Smørskredtindane, Skårasålen og Urkedalen er alle dagsturer som er perfekt å nå med utgangspunkt i Hotel Union Øye Backcountry skiing, Telemark, randone. Sunnmørsalpene, Norway. Grøthornet, Nivanne, Kolåstind, bladet, Grøtdalstind, Saudehornet. påsken 2010 Kolåstind - 1432 moh - Sunnmørsalpene. Kolåstinden er en klassiker midt i hjertet av Sunnmørsalpene, med 360 graders utsikt til herlighetene rundt. Store Ringstind - 2124 moh - Hurrungane . Rett og slett en av landets aller beste toppturer. Togga - 1205 moh - Sogndal

Anbefaler disse turene i Sunnmørsalpene Topptur FRIFLYT

Et av landets flotteste områder for store og små toppturer. Sunnmørsalpene har alt. Fra høye og luftige tinder, til slakere og lettere tilgjengelige topper. Nesten alle med fabelaktig utsikt til en fantastisk fjell og fjord verden. Dato for opplevelse: juli 2014 LOFOTEN! Verdens vakreste øyrike! Jeg kan nevne vanvittig mye bra fra mine turer i Lofoten, men jeg har tenkt å begrense meg til å beskrive «fem fine turer i Lofoten» Norge er et fantastisk land for toppturer. Å sette utfor en fjellside i urørt snø er utrolig gøy. Jotunheimen, Sunnmørsalpene, Lofoten, Stryn, Sogndalsfjella, Romsdal, Hemsedal og Lyngsalpene er steder som lokker oss som elsker fjellet Romsdalen, Sunnmøre, Hurrungene i Jotunheimen, Lofoten og Lyngen i Troms er områder som regnes blant de flotteste for toppturer. - Vinteren har allerede kommet til klassiske toppturområder som Sunnmørsalpene, Romsdalen og Lyngen

Tre toppturer for nybegynnere og én perletur på Sunnmøre

 1. Sunnmørsalpene byr på noen av de mest spektakulære toppturene her i landet, med nærhet til havet og høydeforskjeller som nesten bare Lyngsalpene i nord kan konkurrere med. Rundt Hjørundfjorden, rett ved Ålesund, ligger klassikertindene på rekke og rad og venter på deg
 2. Sunnmørsalpene brukes som betegnelse for fjellene rundt Hjørundfjorden i kommunene Ørsta og Sykkylven i Møre og Romsdal. Fra Hurtigruten ser du Sunnmørsalpene skyte i været på strekningen mellom Torvik og Ålesund , og når skipet seiler inn i Geirangerfjorden om sommeren og Hjørundfjorden om høsten
 3. Sunnmørsalpene er godt kjent blant fjellfolk, og blir trukket frem som den uoppdagede perlen for de som søker det helt unike. Kombinasjonen av endeløse området med tinder og utsikten til et vakkert landskap med smale dype fjorder finner du neppe andre steder i verden. Sunnmørsalpene er et fantastisk utgangspunkt for toppturer og fjellturer

Den siste uka har elevene på Adventura Sør-Amerika og Adventura Ekstremsport øvd både på snøskredlære og trygg ferdsel på topptur. Ettersom skolen ligger midt i Sunnmørsalpene, kun 500 meter fra skolen, har vi kunnet ta på oss skistøvlene på skoletrappa, og gått rett av gårde, 1000 meter til værs! Elevene har øvd flittig på trygg ferdsel i bratt terreng, men ikke minst fått. Toppturer i Romsdalen av Halvor Hagen Toppturar i Sunnmørsalpene av Stig J. Helset og Håvard Myklebyst Skikompis av Christer Nes Lundberg; Sikkerhet. Hvitserk legger stor vekt på sikkerhet. Hvis uhellet først skulle være ute, skal du vite at du raskt får hjelp Man kan velge mellom overnattingssteder både nede ved fjorden og turisthytter oppe i dalene, og kombinere flere toppturer over flere dager. Den beste sesongen for skikjøring er februar til juni. Sunnmørsalpene brukes som betegnelse for fjellene rundt Hjørundfjorden i kommunene Ørsta og Sykkylven i Møre og Romsdal Sunnmørsalpene med sine spisse majestetiske tinder byr på kjente fjelltopper som Slogen og Hornindalsrokken, mens i Romsdalsalpene finner du blant annet den berømte Romsdalseggen og den omtalte Trollveggen. I Møre og Romsdal er aktivitetsmulighetene uendelige. Oppland Oppland.

Sunnmøre er et av Norges flotteste områder for toppturer. Vi skal jakte på den beste snøen, de fineste toppene og de beste nedkjøringene. Vi bruker taxibåt og ferge for å nå uberørte fjell, og har base på et av de flotteste hotellene på Sunnmøre. Innhold: Dette er drømmeturen for deg som er glad i ski og toppturer Toppturer i nærheten les mer om våre favoritter. Midt i Sunnmørsalpene ligger den imponerende toppen Slogen. Til tross for sitt spisse og bratte utseende er toppen relativt enkel å bestige. Fra toppen har du et fantastisk skue til tindene rundt og de irrgrønne dalene dypt nede ved Hjørundfjorden Flott hytte i Sunnmørsalpene. Hytten ligger bare noen hundre meter fra skianlegget og kort tilgang til flere kilometer langrennsløper med lys til en kveldstur. Det er også svært mange muligheter til toppturer for alle ferdighetsnivåer. Det er også muligheten til å leige en 16 fots fritidsbåt med 40hk

Sunnmørsalpane - Visit Alesun

UT.no Utforsker Sunnmørsalpan

Denne helga slår vi leir på Velleseter, lillebroren til Patchellhytta, men med om mulig enda bedre utvalg i spektakulære toppturer! En helg for de høydesterke der man får kjenne på hele følelseregisteret, og utfordret seg selv. Vi har mange alternativ til turer i omr Berghaus Randonnee Skårasalen Sunnmørsalpene topptur topptur for nybegynnere. Elisa Røtterud. You Might Also Like. Trekkingen opp mot Manaslu Base Camp 22. October 2017. Bli inspirert til å ta bilder UTE! Her får du tipsene. 10. February 2017. 5 Flotte Fjellturer 19. June 2017. No Comments. Leave a Reply Cancel Reply Hotel Union Øye er det perfekte utgangspunkt for toppturer. Hotellet fylles opp med turglade gjester som hører fjellene kaller kombinert med gode matopplevelser, ro og hvile i særegne omgivelser. Vertskapet deler villig tips og gode turforslag til alle som vil på kortere eller lengre turer, noen starter rett utenfor døren Toppturer i Romsdalen Fri Flyt Toppturer i Romsdalen. 449,-382,-Kjøp Quick View+. 15%. Toppturer i Sørvest Fri flyt Toppturer i Sørvest. 399,-339,- Opplev Sunnmørsalpene Fri Flyt Opplev Sunnmørsalpene Varenr 690922. Forventet vårt lager (3 dager) 331,-389,-Kjøp. 15%

Vandring i Hjørundfjorden & Sunnmørsalpane - Visit Alesun

Sunnmøre er et av Norges flotteste områder for toppturer. Vi skal jakte på den beste snøen, de fineste toppene og de beste nedkjøringene. Vi bruker taxibåt og ferge for å nå uberørte fjell, og har base på vakre Sæbø på Sunnmøre Der hav møter fjell - toppturer og severdigheter i Ålesund. Publisert: 5 mars 2020. Omkranset av de vakre Sunnmørsalpene ute i havgapet ligger nydelige og bedagelige Ålesund. Her, blant jugendstilarkitektur og brygger, finner du toppturer som passer for alle, spennende kultur og historie og ro i sinnet Stig J. Helset Toppturar i Sunnmørsalpane - skiførar til fjella kring Hjørundfjorden, Austefjorden og Storfjorden. Ny bok i vår toppturserie Sunnmørsalpene er Norges beste område for toppturer Spisse tinder og dype fjorder

Lær det grunnleggande som trengs for å ferdes med topptur-/randoneeutstyr i fjellet Sunnmørsalpene har etablert seg som et av hovedområdene for toppturer på ski. Oversiktskart . Les mer om serien . DNT Turkart Kartserien er laget i samarbeid med Den Norske Turistforeningen (DNT) og inneholder DNTs stier, hytter og annen nyttig turinformasjon Hjørundfjorden er et fantastisk utgangspunkt for toppturer og fjellturer i de storslåtte Sunnmørsalpene. Du kan velge å vandre, sykle eller padle på fjorden til små bygder langs fjorden. Turene kan du gjøre på egenhånd, men vi anbefaler ett av de lokale guideselskapene som er i regionen for den ekstra gode og trygge opplevelsen Sunnmørsalpene er også et fantastisk utgangspunkt for toppturer og fjellturer på sommerhalvåret. Enten du velger å vandre, sykle eller ta gondolen til topps. Turene kan du gjøre på egenhånd eller med ett av de lokale guideselskapene som er i regionen. Ålesund & Sunnmøre, Ski and sail in the Fjord landscap

Opplev Hjørundfjorden ved Geiranger Toppturer i Sunnmørsalpene

Første mai er fridag, den falt på en fredag i år. Det betyr langhelg midt i gullsesongen for toppturer. Klart vi skulle på toppturer! I tillegg hadde jeg, Espen fri, så langhelgen ble utvidet med ytterlige to dager. Hvor skulle vi dra? Jo, etter en prat med en kollega som skulle til «hjembygda», måtte de Helgetur i Sunnmørsalpene Hav, fjord og fjell. I samarbeid med Norgesguidene (www.norgsguidene.no) kan vi tilby en smakebit av Sunnmøre Vær, føre og deres ønske vil best bestemme hva de gjør de forskjellige dagene

Randonee-toppturer i Sunnmørsalpene - Isaks Friluftsblog

Fri Flyt High Camp Sunnmøre har på få år blitt like stor og populær som vår High Camp på Turtagrø. Med utgangspunkt på Sæbø Hotell byr festivalen på guidede turer, foredrag, quiz og konserter. Velkommen til en minnerik toppturhelg i Sunnmørsalpene Enten man liker strabasiøse toppturer, eller mindre dagsturer alle og enhver kan ta, finner man det på Sunnmøre, langs kysten og i fjellene som reiser seg i fjordene. - Det er nok ikke uten grunn TV-programmet Der ingen skulle tru at nokon kunne bu har blitt så populært Adventura-elever på fantastiske toppturer i Sunnmørsalpene Den siste uka har elevene på Adventura Sør-Amerika og Adventura Ekstremsport øvd både på snøskredlære og trygg ferdsel på topptur. Ettersom skolen ligger midt i Sunnmørsalpene, kun 500 meter fra skolen, har vi kunnet ta på oss skistøvlene på skoletrappa, og gått rett av gårde, 1000 meter til værs Der kan du være med på guidede toppturer og dagsturer i varierte fjellområder. Vi kan 'skreddersy' turer for grupper på min. 8-10 personer, både med og uten bagasjetransport. Informasjon om COVID-19 og et konsept som som gjør det enklere å holde avstand. SKITURER

Turbeskrivelse til Saksa (1073 moh) fra Urke. Dette flotte fjellet ligger mellom Hjørundfjorden og Norangsfjorden, i selve kjernen av Sunnmørsalpene, men ikke la deg lure av lavere høyde enn de større fjellene rundt, for utsikta følger det meste av turen 6 dager med toppturer i Sunnmørsalpene med base på Stranda Lodge. Drømmer du om å stå på ski ned fra Slogen? Da er denne turen noe for deg! Gjennom denne uken får dere sjansen å velge ut de beste nedkjøringene tilpasset gruppa og rådende forhold. Sunnmørsalpene er kjent for sine alpine og spisse tinder i kombinasjon med fjordutsikt Guidede toppturer . Toppturer på Sunnmøre. Terrengklassifisering (KAST) Enkelt (klasse 1) Utfordrende (klasse 2) Komplekst (klasse 3) Båttransport med 62Nord. Praktisk informasjon. Destinasjon Hjørundfjord. Skårabakkane . Blæja - en klassiker midt i hjertet av Sunnmørsalpene.. FRILUFTSLIV, Sunnmørsalpene og Peru - Møre Folkehøgskule. Search. Search. Home » 2014/2015 » Uke 10 - Nydelig vær og toppturer. 2014/2015. Uke 10 - Nydelig vær og toppturer. by elev | Published March 12, 2017. Hei bloggen! Denne uka har vært fylt med flere toppturer og nydelig vær TOPPTURER I NORGE er den første landsdekkende guideboka til norske fjell om vinteren. Det er en praktisk og etterlengtet håndbok for norske ski- og s

Sunnmørsalpene innbyr til en utrolig mengde flott fjell-og toppturer. Topptur til Ramoen aka. Jønshornet er en av disse og ett must for alle fjellbukker og geiter. På toppen har du en ekstremt flott utsikt til Molladalstindane, Sunnmørsalpene, Sykkylvsfjella og selvfølgelig mot havet og Ålesund Utsikt. Dalegubben i Sunnmørsalpene er bare én av bokas 80 fjelltopper. Foto: Inger Lise Innerdal / Otto Teksum Lund. 80 norske toppturer har fått plass i «Norges beste kremtopper» - Blant annet har vi flere hytter i blant annet Lyngen og Sunnmørsalpene, som ligger perfekt til for å gå toppturer. Jeg er egentlig litt overrasket over at de ikke blir brukt mer, tipser hun Herfra er det kort vei til spektakulære toppturer i Sunnmørsalpene enten du reiser med bil, båt eller foretrekker Ski & Sail fra hotelldøren. Hotel Brosundet har egne båter og tilbyr private båtturer for grupper. Kombiner en topptur eller dag på Strandafjellet med en hyggelig middag og afterparty hos Apotekergata No. 5

Ea Eidslott (11) på randotur til toppen av Blæja (1420 m.o.h.) i Sunnmørsalpene. Sunnmøres høyeste fjell - Kvitegga (1717 m.o.h.) er kulisse. Vær ærlig. Eivind Eidslott har skrevet flere bøker om toppturer med barn. Han har erfart at barn som skal på tur ønsker den samme informasjonen som voksne Toppturer og alternativ trening ser ut til å ha fungert godt for Øvrebust. Hun har i april blant annet har hatt med seg Didrik Tønseth og Anne Kjersti Kalvå på toppturer i Sunnmørsalpene 3. april - 7. april Sunnmørsalpene Nyte godt, lokalt øl mens man ser solnedgang over sunnmørsalpene fra Christian Radich, toppturer i herlig snø, med utsikt over fantastisk vakker natur, ledet av dyktige guider, nydelig mannskap om bord på båten og en utrolig spennende seileopplevelse. Intet mindre. Den profesjonelle skikjøreren har vært med i en titalls internasjonale skifilmer. I dag er han i tillegg prosjektleder for reiselivssatsingen Ski The Fjords (skithejfords.com) der han tilrettelegger for toppturer, til nybegynnere som til de mer erfarne. Hans misjon er å få Sunnmørsalpene på verdenskartet

FJORD SKI SUNNMØRE 4 dager med toppturer i Sunnmørsalpene med overnatting på Sagafjord Hotel & Patchellhytta. På denne turen har vi gode muligheter for å få stått på ski ned fra Slogen. Det er og..

() Til kassenAktiv leveringsdato Leveringsdatoer Leveringsdatoe 11 sep. 2020 - Eget hus/egen lgh för $79. Flott hytte i Sunnmørsalpene. Hytten ligger bare noen hundre meter fra skianlegget og kort tilgang til flere kilometer langrennsløper med lys til. Sunnmørsalpene har en rekke toppturer høyt over havet, men vil du holde deg ved vannoverflaten kan du dra på havfiske. Transport. Det er greit å komme seg til Ålesund og Vigra flyplass fra de fleste store byer i Norge. Ålesund er et bra sted å ha base for utforske regionen rundt med bil, båt eller buss - Toppturer på ski er noe av det flotteste Norge kan by på, og vi er stolte av å bidra til at mange flere nordmenn blir kjent med naturen vår, sier daglig leder i Fri Flyt AS, Audun Holmøy Røhrt. - Sunnmørsalpene er norske kystfjell på sitt absolutt beste,.

Fri Flyt Toppturer I Sunnsmørsalpene Stig Helset Og Håvard

Anne Kjersti Kalvå og Didrik Tønseth gikk 7200 høydemeter på tre dager i Sunnmørsalpene Dette er en landsdekkende guideboka til norske fjell om vinteren. Den inneholder detaljerte turbeskrivelser til 156 snødekte topper. Boken har egne kapitler om de mest kjente toppturområdene, som Jotunheimen, Sunnmørsalpene, Romsdalen og Lyngsalpene. Hver av toppene beskrives med et eller flere rutevalg, kartutsnitt og oversiktsbilder I tillegg er Øye ett av de beste områdene for å gå fjelltur, da særlig toppturer. Her står du midt blant Sunnmørsalpene og magiske Hjørundfjorden. Dette er virkelig plassen for å skape minner for livet med de mektige fjelltoppene og fjordene rundt. Slogen er en vellkjent tur som du vil huske i lang tid Erobre Sunnmørsalpene med Radich og Fri Flyt våren 2020! Nyte godt, lokalt øl mens man ser solnedgang over sunnmørsalpene fra Christian Radich, toppturer i herlig snø, med utsikt over fantastisk vakker natur, ledet av dyktige guider, nydelig mannskap om bord på båten og en utrolig spennende seileopplevelse.

Turbeskrivelse: Blåtinden i Sunnmørsalpene | Sunnmøre

4. sep. 2020 - Helt hjem/lejlighed for $80. Flott hytte i Sunnmørsalpene. Hytten ligger bare noen hundre meter fra skianlegget og kort tilgang til flere kilometer langrennsløper med lys til. Sunnmørsalpene (114.2km) Mange skientusiaster snakker varmt om Sunnmørsalpene. Det er bare å ta en titt på bildene, så ser dere nok hvorfor det er slik. De spektakulære Sunnmørsalpene, dekket med puddersnø, er et syn om vinteren. I sommerhalvåret egner alpene seg godt for flotte toppturer og fjellturer I tillegg er byen det perfekte utgangspunkt for toppturer og skikjøring i de spektakulære Sunnmørsalpene. Ikke minst er vakre Geirangerfjorden bare et par timer unna, med fantastisk utsikt både fra bilveien og fra båtdekket. Konferanse- og møtelokaler i Ålesund TOPPTUR: I vinter kan du bli med Fri Flyt Leserturer på mange spennende skiturer hvor guider, overnatting og mat er inkludert. Du kan bli med på skred-..

Toppturer i vakkert alpelandskap - Alfa Sko

Toppturer Sunnmørsalpene - Ski - Friflyt foru

Photos are what you need to create a stunning website. Images will drive traffic to your website and be seen by a huge audience. High quality photos will ensure your website is always updated

Sylvkallen (1320 mohTurbeskrivelse Høgsvora | Sunnmøre | Toppturer i NorgeHotel Union Øye • 62° NordVelkommen til TinderangelHer er årets beste Turbilder — Den Norske Turistforening6 trygge toppturer for skikjørere | Tryggere randonée
 • Carlo stuart.
 • Regler fotnoter.
 • Jugendstil wohnung essen.
 • Photographe cso bretagne.
 • Urlaub auf dem bauernhof nähe erding.
 • Whiskey zum geburtstag.
 • Backnang tanzschule.
 • Basalraten tabelle.
 • How to connect xbox one controller to pc via bluetooth.
 • Disney castle germany.
 • Disco und club in wilhelmshaven.
 • Minimais koketid.
 • Bewerbungsgespräch speed dating.
 • Bilder über sofa aufhängen höhe.
 • Vinduskarm biltema.
 • Sterne restaurants saarland.
 • Canesten bivirkninger.
 • Forandres kryssord.
 • Terrassenüberdachung freistehend holz selber bauen.
 • Mario kart 8 character stats.
 • Onico farlig.
 • Spesialpedagogikk master nettstudie.
 • Sukkervann til baby blandingsforhold.
 • Krøller halvlangt hår.
 • Fa cup weekends.
 • Polizeibericht schopfheim.
 • Trigonometric identities sos.
 • Breakdance memmingen.
 • Ben 10 omniverse stream deutsch.
 • Adidas superstar holographic stripes.
 • Adam og eva ski.
 • Clarins selvbruning ansikt.
 • Sunn dessert med bringebær.
 • Vær varsom plakaten for bloggere.
 • London eye biljetter.
 • Vellum papir panduro.
 • Solsikkekjerner kalorier.
 • Personalia rb no.
 • Valeriana celtica ätherisches öl.
 • Bryggeapparat minecraft.
 • Nordisk kraftsystem.